Üritan millalgi ka pildi teha:)
Selle jaoks inspireeris mind Vapiano, kus pakutakse üht megahead tomati-mozzarella pastat. Minu toit küll päris selline ei tulnud, aga hea siiski. Asi ise väga lihtne.
Vaja läheb:
tomatikaste
sibul
1-2 küüslauguküünt
mozzarella
seedermänni seemned
kirsstomatid
valge poolkuiv (või kuiv) vein
sool jt maitseained
Pasta (fusilli tricolore;)
Samal ajal kui kastet valmistad, keeda pasta (al dente).
Prae võis sibulatükid (suurus vastavalt eelistusele), lisa purustatud küüslauk ja maitsesta sidurnipipraga. Lisa seedermänni seemned. Prae natuke ja lisa törts (loe: nii palju kui tundub õige) valget veini. Lisa tomatikastet nii palju, et kaste tuleks vedelam, lisa soola. Kui väga kange tomatikastme maitse ei meeldi, lisa veel veini või lahjenda veega vedelamaks. Selleks ajaks võiks pasta ka valmis saada.
Lisa kastmele pooleks või neljaks lõigatud kirsstomatid ja tükeldatud mozzarella. Soovikorral täiendavaid maitseaineid (basiilik). Kui juust muutub venivaks, sega kaste pastaga.
Kõrvale sobib kastmes kasutatud poolkuiv valge vein.
Head isu!
Wednesday, 31 March 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Mmmm, tundub nii maitsev!
ReplyDeleteolen proovinud Marge tehtut - oli küll väga hea! kahju, et minu härra tomatiga tehtud pastasid ei armasta :(
ReplyDelete