Lugesin netist siis erinevaid retsepte, kuna aga iga retsepti juures oli miski, mis mulle ei meeldinud, siis panin neist kokku endale sobiva retsepti.
Minu komponendid on:
veisehakkliha (originaalis peaks küll lihatükkidest olema, mitte hakklihast)
sibul
küüslauk
tšilli kaun või kaks
konserv purustatud tomateid
punased kidney oadsool, pipar, muud maitseained
riis
Küüslauku ja tšillit läheb vastavalt hakkliha kogusele. Mina panen umb 150-200 g hakkliha kohta 2-3 küüslauguküünt ja 2 väiksemat tšilli kauna.
Valmistamine:
Praadisin ja maitsestasin hakkliha ja sibula, segasin hulka purustatud küüslaugu. Puhastasin tšillikaunad seemnetest ja tükeldasin. Päris peenestada pole mõtet, lihtsalt väiksed tükid. Lisasin ka tšilli pannile hakkliha hulka ja natuke praadisin ka neid mõned minutid.

Tihti pannakse chilli con carne sisse ka ameerikamaale kohaselt
maisi, aga võib ka muid köögivilju.
Serveerisin riisi peale.
Foto allikas: "´Jamies´s Ministry of Food" www.jamiesministryoffood.com
Erinevalt fotol kujutatust ei pea vajalikuks veel mingit lisakastet, süüa võib kahvliga:)
No comments:
Post a Comment