Tuesday, 28 July 2009

Sellest baklažaanist siis

Ükspäev mõtlesin, et teen köögivilja vormi. See oli ammu enne seda, kui avastasin enda jaoks lillkapsa-brokoli vormi. Kuna ma olin edukalt kasutanud pastade juures baklažaani ja üks poolik oligi külmikus vedelemas, mõtlesin ka selle sisse visata. Eelnevalt ma seda kuidagi ei töötlenud, lihtsalt tegin sobivateks tükkideks ja segasin ülejäänud komponentidega ning ahju.



Tulemuseks oli, et kogu toit võttis halvaks läinud kala maitse külge:(




Aga siit ka hea õppetund - baklažaan tuleb alati eelnevalt ära praadida.

3 comments:

  1. ehk - tegelikult sul kala toit ei sisaldanud, aga baklažaan tekitas selle maitse? hm, huvitav...

    ReplyDelete
  2. ei olnud jah kala, ja see ei olnud lõhe maitse, mis tekkis:(

    ReplyDelete